Dyrehospital i Aarhus, Skanderborg

Genoptræning

På Virklund Dyreklinik tilbyder vi forskellige genoptræningsformer, så som fysioterapi, massage, intralyd og vandløbebånd. Vi søger også for, at du som dyreejer bliver grundigt instrueret i, hvordan du kan fortsætte genoptræningen af dit dyr derhjemme.

Vandløbebånd

For hunde, der får foretaget store operationer, vejer for meget eller har ledforandringer, kan vandløbebåndstræning være en rigtig god løsning. Det kan hjælpe hunden hurtigere tilbage efter en operation, give et ekstra skub til slankekuren – og det kan være med til at styrke musklerne. Vandløbebåndet findes på vores klinik i Tranbjerg.

Fysioterapi og massage

Dyr kan have stor glæde af både massage og fysioterapi, hvis de døjer med muskelspændinger og smerter. Vores fysioterapeut behandler dyrene med specielle træningsmetoder og redskaber som stabilitetstræning og styrketræning, og på den måde lærer dyret at bruge sin krop rigtigt igen efter en operation eller en skade.

På samme måde kan massage hjælpe til at blødgøre spændte og ømme muskler, ligesom det fremmer helingen ved at øge blodcirkulationen i et opereret eller skadet område.

Intralyd

Intralyd er en meget mild behandlingsmetode, der er helt uden nogen form for smerte eller ubehag for din hund eller kat. Ved hjælp af lydbølger løsner vi op for muskelspændinger, hvis muskulaturen er for øm eller på anden måde ikke egner sig til massage. 

Kontaktinformation
Virklund Dyreklinik
Marienlystvej 4
8600 Silkeborg

Tlf. 8683 7510
virklund@oedh.dk

Åbningstider
Man. - fre.: 08:00 - 17:00.
Konsultation er efter aftale.