Dyrehospital i Aarhus, Skanderborg

Medarbejdere på Virklund Dyreklinik

Gitte Strathe Stenholt

Dyrlæge Gitte Strathe Stenholt

Gitte Strathe Stenholt er uddannet dyrlæge i februar 2007, og hun blev ansat på Virklund Dyreklinik i januar 2008.

Hun har en to-årig efteruddannelse i smådyrskirurgi og har derved opnået et ’General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery’, (GPCert SAS).

Gitte Strathe Stenholt har stor erfaring og efteruddannelse inden for ortopædiske patienter (muskulære, led, ryg og knoglelidelser).

Hun har i mange år været henvisningsdyrlæge i ortopædkirurgiske lidelser og foretager diagnostik samt behandling af led- og knoglelidelser (f.eks. TTA og artroskopi).


Susanne Rau

Dyrlæge Susanne Rau

Susanne Rau er uddannet dyrlæge i 2002. I halvandet år arbejdede hun på Åbenrå dyrehospital, hvorefter hun fra 2004 til 2014 har arbejdet som smådyrspraktiserende dyrlæge hos Dyrlægegruppen Frijsenborg.

I januar 2015 startede Susanne Rau som dyrlæge på Virklund Dyreklinik/Østergaards Dyrehospital. Hendes faglige interesser ligger primært inden for bløddelskirurgi og ultralydsscanning. I 2011 afsluttede Susanne Rau en to-årig efteruddannelse i smådyrskirurgi og har derved opnået 'General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery', (GPCert SAS).

Privat har Susanne Rau broholmeren Basco og hittekatten Shitten.


Finn Østergaard

Dyrlæge Finn Østergaard

Finn Østergaard er dyrlæge og administrativ leder af Østergaards Dyrehospital og Virklund Dyreklinik.

Finn Østergaard har bred erfaring i undersøgelse og behandling af mindre husdyrs sygdomme og har blandt andet efteruddannelse inden for anæstesi, smertebehandling, hud-, tand- og øjensygdomme, knogle- og rygkirurgi samt intern medicin.


Billede kommer snart

Dyrlæge Anders Bruus

Anders er uddannet I 2010 og kommer fra en stilling på Gråsten og Sønderborg Dyrehospital, hvor han siden 2012 primært har beskæftiget sig med kirurgi og ortopædiske patienter.


Billede kommer snart

Dyrlæge Signe Christoffersen

Signe Christoffersen er uddannet dyrlæge i 2011. Før sin ansættelse på Østergaards Dyrehospital i 2016 har hun primært arbejdet som smådyrsdyrlæge i blandet praksis ved Horsens.

Derhjemme har Signe en sort labrador, Luna, som bruges til hyggeture og jagt.


Signe Grave Hansen

Dyrlæge Signe Grave Hansen

Tekst er på vej


Katrine Krog Nielsen

Veterinærsygeplejerske Katrine Krog Nielsen

Katrine Krog Nielsen er autoriseret veterinærsygeplejerske samt Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling hos hund og kat. Hun blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Skanderborg Dyrehospital i 2001 og blev ansat på Virklund Dyreklinik i 2002. I marts 2011 blev Katrine Krog Nielsen færdig med efteruddannelsen til fagveterinærsygeplejerske.

Ud over det almene sygeplejearbejde er Katrine Krog Nielsen sammen med dyrlægerne ansvarlig for tandbehandlingerne på klinikken.

Privat har hun huskattene Batman og Tarzan samt dværgshcnauzerblandingen Sille, som bliver brugt til agility. 


Camilla Sivebæk Mikkelsen

Veterinærsygeplejerske Camilla Sivebæk Mikkelsen

Camilla Sivebæk Mikkelsen er autoriseret veterinærsygeplejerske og uddannet i oktober 2005. Hun er også certificeret fysioterapeut for smådyr. Hun startede som veterinærsygeplejerskeelev på Virklund Dyreklinik i marts 2002 og blev ansat på klinikken i oktober 2005.

Camilla Sivebæk Mikkelsen har en toårig efteruddannelse inden for genoptræning og fysioterapi af smådyr på Strømsholms Regionsdyrehospital i Sverige. Hun varetager hjemsendelse, genoptræning og fysioterapi af ortopædiske patienter samt massage af hund og kat.

Privat har Camilla Sivebæk Mikkelsen en FT springer spaniel, Hailey, samt langhårskatten Albert og internatkatten Messi.


Malene Jølver

Veterinærsygeplejerske Malene Jølver

Malene Jølver er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2014 ved Dyrenes Lægehus i Herning.
Hun blev ansat på Østergaards Dyrehospital i maj 2015 og kan jævnligt ses både her og på Virklund Dyreklinik
Malene har stor interesse i - og bred viden om - ernæring af både hund og kat.

Derhjemme har Malene en Welsh Corgi Cardigan, Diesel, som hun ofte udstiller rundt omkring i landet.


Lisbeth Lægdsgaard

Veterinærsygeplejerske Lisbeth Lægdsgaard

Lisbeth er autoriseret veterinærsygeplejerske. Hun blev uddannet på Aarhus Dyrehospital i 1999 og ansat på Virklund Dyreklinik i august 2018.

Lisbeth har arbejdet en årrække på Aarhus Dyrehospital og Galten Dyreklinik. I 2005 afsluttede hun en toårig efteruddanelse som fagveterinærsygeplejerske inden for hundeadfærd, og i 2017 afsluttede hun en 1½ årig uddanelse for fagVSPér inden for klikkertræning af hunde.

Privat har Lisbeth en Border Terrier, som hedder Kaktus.


Mette Røpke

Veterinærsygeplejerske Mette Røpke

Mette Røpke er autoriseret fagveterinærsygeplejerske i anæstesi. Hun blev udlært veterinærsygeplejerske i 2008 fra Dyrlægegruppen Østdjursland på Djursland, hvor hun efterfølgende var ansat i en årrække. Sidenhen har hun arbejdet på enkelte andre klinikker, og er nu fastansat på AniCura Virklund Dyreklinik.

Mettes primære interesseområde er anæstesi og smertebehandling. Hun har deltaget i mange kurser, og I 2015 afsluttede hun faguddannelsen i anæstesi hos hund og kat.  

Mette kommer fra Ebeltoft, men i september 2019 flyttede Mette og hendes mand til Silkeborg. De er faldet godt til – og det samme er deres lille kat Jesper.


Kontaktinformation
Virklund Dyreklinik
Marienlystvej 4
8600 Silkeborg

Tlf. 8683 7510
virklund@oedh.dk

Åbningstider
Man. - fre.: 08:00 - 17:00.
Konsultation er efter aftale.